Почетна / Vesti / Politika / PAREZANOVIĆ: Jedino merodavno „istraživanje“ su izbori
Meridian

PAREZANOVIĆ: Jedino merodavno „istraživanje“ su izbori

Ko ne može da pobedi na izborima, uvek može da naruči rezultate istraživanja i da u njima bude „najbolji“. Što više platiš, to ti „istraživači“ namontiraju veći procenat navodne podrške građana. Jedino što mentor nije mogao da se odluči kom pulenu će više da naduva rejting.

Jedino relevantno „istraživanje“ jesu izbori. Na tim izborima Srpska napredna stranka, Aleksandar Vučić i Milun Todorović pobedili su ubedljivo u Čačku i 2016. i 2017. godine.

Baš pred lokalne izbore slušali smo istraživanja po kome SNS ima 27%, a Dveri 32%, a na portalu Ozonpress čitali smo euforične naslove „Obradović budući gradonačelnik“, a istina je da isti taj Boško Obradović nije smeo ni da se kandiduje. 

Još drastičniji primer su predsednički izbori na kojima je „hajpovani“ Obradović doživeo katastrofu i debakl. „Što je babi milo…“ kaže naš narod.

Vrhunski naručeni rezultat ostvario je i Aleksandar Radojević. Kada grad Čačak naplati zaboravljenih 360 000 evra na ime naknade za gradsko gradjevinsko zemljište, koje su njegovi kadrovi zamenili za livadu u Korićanima, Radojević ce imati 150% podrške.

Mi, iz Srpske napredne stranke, definitivno u ovako jakoj konkurenciji naručenih istraživanja nemamo šanse. Ostaje nam samo da, kao i uvek, čistog obraza i mirne savesti sačekamo izbore.

Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak

emmezeta