Почетна / Sport / Zvezdo, dogovori se sa Antalijom i tvoj sam!
Meridian

Zvezdo, dogovori se sa Antalijom i tvoj sam!

Milan Jevtović želi ponovo da zaigra sa kumom Brankom Jovičićem

Velika želja je Ivanić, priča se i o Darku Jevtiću, ali Crvena zvezda je trenutno najbliža potpisu, krilnog fudbalera Antalije na pozajmici u Rozenborgu, Milana Jevtovića.

Čitali ste već o interesovanju srpskog vicešampiona za nekadašnjeg člana Borca iz Čačka, kao i tome da će Crvena zvezda imati ozbiljnu konkurenciju.

Pored Zvezde za Jevtovića se raspituju Legija i Rapid iz Beča. Međutim, želja igrača bi mogla da ima presudnu ulogu.
„Zvezda je veliki klub, ali ništa neće zavisiti od mene. Igrač sam Antalije i ljudi iz turskog kluba će se pitati gde ću da nastavim karijeru. Imam ugovor na još dve ipo godine. Kad se završi prvenstvo u Norveškoj vraćam se u Tursku i posle toga će sve biti jasnije. Obostrana želja postoji, samo je važno da se klubovi dogovore“, rekao je Milan Jevtović za Sportski Žurnal.

Antalija za usluge ovog fudbalera traži tačno 1.000.000 evra. Postoji prostor za pregovore i kompromis, ali Crvena zvezda će se nameriti na finansijski jake klubove. Rapid je spreman da izdvoji 700.000 evra, ali… Zov Markane bi mogao da bude presudan.
„Pratim sve. Znam kakvo je stanje u klubu. Redovno se čujem sa kumom Brankom Jovičićem koji mi je mnogo toga lepog rekao o Crvenoj zvezdi. Voleo bih da ponovo zaigramo zajedno, jer nam je to bio dečački san. Pa još u Zvezdinom dresu. Bilo bi to sjajno“, dodao je Jevtović.
Mozzart Sport

emmezeta