Почетна / Sport / Državno prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom narednog vikenda u Čačku
Meridian

Državno prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom narednog vikenda u Čačku

U organizaciji Rvačkog kluba Borac, Rvačkog saveza Srbije i Grada Čačka u subotu i nedelju 18. i 19. novebra 2017. godine, u Plavoj hali u Atenici, biće održano Državno prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom. Prvi put u istoriji, prvenstvo će biti održano u Čačku.

Na takmičenju će učestvovati muškarci i žene svih starosnih kategorija: mlađi pioniri, stariji pioniri, kadeti, juniori i seniori. Ulaz će biti slobodan oba dana takmičenja.

Predsednik Rvačkog kluba Borac, a ujedno i prvi trener, Filip Veličković, ističe da je ovo velika stvar za Čačak, ali i sport u celini.

,,Ovo je veliki dan za Čačak i sport, praktično ulazimo u istoriju. Ali ne samo Čačak, već i region, jer imamo članove kluba iz svih okolnih gradova. U Rvačkom klubu Borac radimo rvanje slobodnim stilom i rvanje za žene, a na ovogodišnjem takmičenju imaćemo 15 takmičara, muškaraca i žena, u svim kategorijama. Od sledeće godine, Čačak će biti domaćin i međunarodnog takmičenja u rvanju, koje će organizovati Rvački klub Borac“, zaključio je Veličković.
Mozzart Sport, Đurđe Mečanin/Nikola Minović

emmezeta