Почетна / Vesti / Politika / Nove laži Boška Obradovića
Marketing

Nove laži Boška Obradovića

SAOPŠTENJE SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Svoju političku borbu pokret Dveri nastavlja u istom stilu, šireći najgnusnije laži svuda i na svakom koraku. U tu svrhu ne biraju se sredstva i metodi. Koriste se stranačka saopštenja, javni nastupi i svaki drugi način kako bi se iskonstruisane priče i najgrublje izmišljotine na račun funkcionera Srpske napredne stranke plasirale u javnost, bez i jednog dokaza ili valjanog argumenta. To je postao uobičajeni manir bolesnih umova, koji narodu nemaju ništa drugo da ponude, sem “šarene laže” i priče kako će se u njihovom kalifatu živeti po strogim religijskim principima i da će, kao u komunizmu, svi raditi koliko mogu, a dobijati koliko im treba. Ukratko, kada Dveri dođu na vlast, teći će “med i mleko”, a Srbija će postati zemlja Utopija.

Shodno tome, Dveri su se ovih dana oglasile informacijom o navodnom bankrotu grada Čačka, koga tobože treba da spasava Republika parama iz državnog budžeta. Umesto da pohvale angažman gradonačelnika Miluna Todorovića, koji je zahvaljujući svojim kontaktima u Vladi obezbedio značaja sredstva za neke vrlo važne investicije (između ostalog i opremanje buduće industrijske zone u Preljini), Dverjani i tu informaciju pokušavaju da izvrnu i predstave na svoj naopak način, onakvom kakva nije. Zarad javnosti treba reći da u ovom trenutku na računu grada Čačka ima više od 300 miliona dinara i da budžet ni jednog trenutka nije bio nelikvidan.

Da li svo političko zlo mora da pođe upravo uz Čačka? Čačani su često skloni da se “pohvale” kako su naš grad u širokom luku zaobilazili kralj Aleksandar, Josip Broz Tito, Slobodan Milošević, BorisTadić… Postavlja se pitanje da li je taj podatak, ako je tačan, za hvalu? I u današnje vreme, kada čelni ljudi grada ulažu ogromne napore kako bi stvorili preduslove za dolazak investitora, obezbedili podršku države takvim projektima, našli pravog partnera, javljaju se neki koji bi to da zaustave, po principu – što gore, to bolje. Samo za koga? Bolje za šačicu onih koji sebe neopravdano smatraju političkom elitom u gradu, nasuprot ogromnoj većini Čačana.

Tako smo nedavno bili u prilici da u emisiji “Upitnik” na prvom programu RTS-a iz usta Boška Obradovića čujemo sijaset paušalnih optužbi na račun predsednik Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, izrečenih krajnje drsko i zlonamerno. Sve složeno laž na laž. Takve nebulooze ne bi mogao da smisli ni baron Minhauzen, ali to Obradoviću nije važno. On sebi daje za pravo da braću Vučić nazove kriminalcima, koji otimaju firme po Srbiji, a nedavno smo bili u prilici da iz usta uglednog čačanskog privrednika Milisava Novičića čujemo da su sve spekulacije u vezi navodnih pritisaka da za bagatelne pare proda svoj “Unipromet” ljudima bliskim Andreju Vučiću najobičnija izmišljotina.

Tužno je kada neko ko se zaklinje u Boga, veru, pravdu i istinu zarad jeftinih političkih poena sve to baci pod noge u nameri da se po svaku cenu domogne vlasti, samo nije jasno gde i na kom nivou. Zar je moguće da tim ljudima ništa nije sveto?

emmezeta

Један коментар

  1. SNS-ovci, boli istina, a?