Почетна / Sport / Profesionalni ugovori za mlade igrače Borca
Panda dizajn

Profesionalni ugovori za mlade igrače Borca

U prostorijama kluba na Gradskom stadionu svoje prve profesionalne ugovore su potpisali mladi talentovani igrači Nemanja Kovačević i Aleksa Urošević. Svojim talentom, ali pre svega ponašanjem i odnosom prema obavezama mladi igrači su zaslužili poverenje rukovodstva kluba, koje je i današnjim činom pokazalo sve veću orjentaciju na igrački kadar iz sopstvenog pogona.

Profesionalni ugovori za mlade igrače Borca Profesionalni ugovori za mlade igrače Borca image 0 02 05 dae904df4c18fbda87a78232f37802ae5dab9a71b0bb3b92d4af06c5e01888e3 V“Strategija kluba je da sve više poklanja pažnju svojoj školi. Borac je decenijama unazad bio rasadnik fudbalskih talenata i verujem da će tako biti i ubuduće. Trudimo se uz pomoć grada da stvorimo još bolje uslove za rad mlađih kategorija, što svakako za cilj ima stvaranje sopstvenog igračkog pogona. Ova dva mlada momka trebaju da budu primer ostalim igračima iz mlađih selekcija da se upornim radom i uzornim ponašanjem može stići do profesionalnog ugovora i prvog tima. Na njima je da svojim daljim radom opravdaju poverenje i nametnu su u narednom periodu“ – rekao je predsednik kluba Predrag Teofilović.

Kao dodatni gest dobre volje predsednik Predrag Teofilović i direktor Ivan Stevanović su Nemanji i Aleksi uručili po par kopački najnovije generacije sa željom da ih upotrebe na najbolji mogući način.
FK Borac

emmezeta