Početna / Sport / „HRABRO PROTIV FAVORITA“ Borac dočekuje Vojvodinu
Panda dizajn

„HRABRO PROTIV FAVORITA“ Borac dočekuje Vojvodinu

Posle tri uzastopna poraza na startu sezone fudbaleri Borca dočekuju Vojvodinu. Duel sa Novosađanima se igra u sredu na stadionu u Lučanima sa početkom u 20 sati. Uoči novog prvenstvenog okršaja u prostorijama kluba je održana konferencija za medije na kojoj je govorio šef stručnog štaba Igor Spasić.

"HRABRO PROTIV FAVORITA" Borac dočekuje Vojvodinu "HRABRO PROTIV FAVORITA" Borac dočekuje Vojvodinu 20170727 120627“U goste nam dolazi tim koji je nasuprot nama u prva tri kola ostvario maksimalan učinak. Odlično igraju i svakako da im pripada uloga favorita. Dobra su ekipa, odlično popunjena na svim mestima, pa ne treba da čudi njihov start. Nismo u situaciji da bilo kome pretimo, ali svi momci koji će sutra biti u protokolu moraju ostaviti srce na terenu. Mi smo na poslednjoj utakmici igrali dobro, čak i vodili, ali su nas ponovo koštale sopstvene greške. To moramo smanjiti na minimalnu meru, ako želimo konačno da dopišemo bod ili tri. Biće teško, ali se ne predajemo i nadam se pozitivnom rezultatu“ – rekao je Igor Spasić.

Stručni štab Borca ima manjih kadrovskih problema, ali se očekuje da svi igrači budu u konkurenciji za meč sa Vojvodinom.
FK Borac

emmezeta