Почетна / Sport / Godina uspeha za kajak klub „Čačak“
Panda dizajn

Godina uspeha za kajak klub „Čačak“

Promocijom kajakaša iz Čačka Ognjena Perovanovića u seniorsku reprezentaciju Srbije stavljena je tačka na najuspešniju godinu rada kajak kluba „ČAČAK“.

Godina uspeha za kajak klub "Čačak" peranovicKajakaši kajak kluba „Čačka“ u 2016.godini osvojili su treće mesto na Prvenstvu države za juniore na divljim vodama u spustu u disciplinama Sprint na 500 metara i Klasik na pet kilometara. U kategoriji c2 Sprint na 500 metara Petar Pavlović i Ognjen Perovanović osvojili su treće mesto iza posade iz Novog Pazara i Kraljeva, dok su u kategoriji c2 Klasik na pet kilometara opet bili treći samo što je u ovom slučaju prva bila posada iz Novog Pazara, a druga iz Kraljeva. U pojedinačnoj vožnji u kategoriji k1 Klasik na pet kilometara Čačanin Ognjen Perovanović uspeo je da odvesla trku do trećeg mesta i bronzane medalje.

Godina uspeha za kajak klub "Čačak" kajak

Prvenstvo Srbije

Godina uspeha za kajak klub "Čačak" peranovic 2

Kajak klub ,,ČAČAK,, učestvovao je i na dva Evropska kupa i to u Skoplju

Kao kruna dobrog rada Kajak klub ,,ČAČAK ,, učestvovao je sa trenerom i takmičarom na Evropskom juniorskom prvenstvu u Austriji na reci Muri, a uz pomoć grada Čačka i firmi Agora sport i Auto Čačak.

Godina uspeha za kajak klub "Čačak" peranovic 3

emmezeta