Почетна / Sport / TANASIN: Proveo sam lepih godinu i po u Čačku, vreme je za novu sredinu
Vstss

TANASIN: Proveo sam lepih godinu i po u Čačku, vreme je za novu sredinu

Utakmicom s Novim Pazarom završili su fudbaleri Borca jesenju trku za bodove

Foto: M. Jelisavčić

Čačani su na zimsku pauzu otišli s mnogo briga, jer je plasman na 15. mesto uz isto toliko osvojenih bodova mršav bilans, pa „zebrama” predstoji neizvesna borba za opstanak.

Tom pobedom se od crveno-belog dresa oprostio pouzdani bek, Aleksandar Tanasin.

– Proveo sam lepih godinu i po u Čačku, igrama se odužio i vreme je da u zrelim fudbalskim godinama potražim novu sredinu – ističe Tanasin, koji je uspešnu karijeru gradio u mlađim selekcijama Vojvodine, Metalca iz Futoga i Proletera odakle je na poziv trenera Lalatovića stigao u Borac.

Borcu jesenas nisu cvetale ruže, sledi borba za opstanak.

– Moram da budem zadovoljan standardno dobrim igrama, stečenim poverenjem svih trenera: Nenada Lalatovića, Milorada Kosanovića, Ljubiše Stamenkovića, Ljubiše Dmitrovića i Mladena Dodića. Mogao sam, kao i ekipa, mnogo bolje. Sve se urotilo protiv nas, pa je 15. mesto naš maksimum s obzirom na brojne nedaće.

Tanasin, kao i većina profesionalaca, odmara se u krugu porodice u Futogu i s drugovima igra turnir u malom fudbalu.

– Ugovor je istekao, iako smo razgovarali o produženju, odlučio sam da u drugom klubu nastavim karijeru. Imam ponuda nekoliko superligaša i klubova iz inostranstva, gde bih najpre i nastavio karijeru. Neću da žurim, u godinama sam kad mogu još mnogo toga da pružim i postignem.
Žurnal

emmezeta