Почетна / Vesti / Društvo / PUTEVI SRBIJE: Nema više zadržavanja u Preljini
Vstss

PUTEVI SRBIJE: Nema više zadržavanja u Preljini

Na naplatnoj rampi kod Preljine, na Ibarskoj magistrali na uključenju za auto-put iz pravca Čačka više nema zadržavanja vozila, saopštili su večeras Putevi Srbije.

„Nema zadržavanja na naplati (putarine) na naplatnoj stanici Preljina, na uključenju za auto-put iz pravca Čačka“, saopštilo je, oko 20.00 sata, to javno preduzeće.

Oko 17.15 na toj naplatnoj rampi se iz pravca Čačka stvorila kolona vozila duga par kilometara, a vozači su čekali oko sat vremena, saopšteno je prethodno večeras.

U Srbiji je i večeras izuzetno hladno a putevi su zaleđeni tako da su iz Sektora Ministarstva unutrašnjih poslova za vanredne situacije apelovali na vozače da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zamenik načelnika tog sektora Boban Stevanović je apelovao na vozače da obavezno drže veće rastojanje između vozila, da se snabdeju s dovoljno goriva, kao i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

On je u izjavi za Radio televiziju Srbije dodao i da će svi operativci tog sektora kao i ostali iz nadležnih službi i tokom noći biti na terenu u stanju pune pripravnosti.
Kurir

emmezeta