Почетна / Zabava / TV PROGRAM U SVEČANOM RUHU: U 2017. uz pesmu i prijatelje
Vstss

TV PROGRAM U SVEČANOM RUHU: U 2017. uz pesmu i prijatelje

Svi domaći kanali ispraćaju staru i ulaze u novu godinu u svečanom ruhu

RTS: SVE je spremno za „najluđu noć“ na Javnom medijskom servisu. Od 20.05 družićemo se sa junacima popularne serije „Selo gori, a baba se češlja“. U 21.00 počinje šestočasovno slavlje „Budimo prijatelji“, koje će okupiti više od 500 učesnika: muzičara, glumaca, voditelja i novinara RTS… Samo neka od imena su: Goran Bregović, Alen Islamović, Tifa, Bagaja, Dragana del Monako, Radoš Bajić, Matija Bećković, glumci iz serija „Ubice mog oca“, „Komšije“, „Vojna akademija“…

Prvog dana 2017. tradicionalno na RTS 2 (11.15) očekuje nas direktan prenos novogodišnjeg koncerta Bečke filharmonije kojim će dirigovati Gustavo Dudamel. Nedelja na RTS 2 rezervisana je za filmski maraton iz kojeg izdvajamo dva španska naslova: „Tri metra iznad zemlje“ (2010) i „Želim te“ (2012) u kojima pali i žari Mario Kasas.

U ponedeljak (12.45) gošća Vesne Dedić je Lepa Brena, koja će „Balkansku ulicu“ otvoriti pevajući, a drugi praznični dan na RTS 1 (13.45) biće i u znaku vremeplov-emisije „Dva sata kvalitetnog programa“. Ponovo ćemo uživati u odabranom društvu: Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Zoran Cvijanović.

PINK: „Ružičasta“ televizija ostaje dosledna, pa je i ove novogodišnje večeri centralna emisija bogata muzikom. Gledaćemo naše priznate pevače i slušati njihove najveće hitove. Ali, pre toga, za najveseliju noć pripremiće nas Sanja Marinković i „Magazin in“ (17.00), dok je sutradan na programu „živo“ izdanje „Premijere“ (14.00) urednika Ognjena Nestorovića.

– Emisiju smo osmislili kao otvoreni studio u kojem ćemo emitovati sve dočeke iz regiona i Srbije, zatim ćemo se uključivati u „ulice otvorenog srca“ u prestonici, čućemo kako su se za novogodišnju noć proveli pevači, voditelji, glumci – najavljuje Nestorović.

Pripremljeni su i novogodišnji specijali „Pinkovih zvezda“ i „Pinkovih zvezdica“.

RTV VOJVODINE: U središtu pažnje, u iščekivanju 2017, na RTV 1 biće porodica i tradicionalne vrednosti. Za praznik je pripremljen bogat dečji program, odabrani su filmovi koji će okupiti sve članove domaćinstva, a specijalnim projektom „Ruka tvoje Vojvodine“ (subota u 21.00) promovišu se humanost i zajedništvo. Od 22.00 na programu je emisija „Ko dlanom o dlan“ u kojem će domaćini biti voditeljka Anita Savić i glumac Saša Joksimović.

– Osmišljena je kao nova verzija „Obraza uz obraz“. Na sceni će se Saši i meni pridružiti Jelena Gavrilović, u ulozi komšinice – najavljuje Anita Savić.

– Pokazaćemo glumačke, plesačke i pevačke veštine, a gledaoce ćemo zabavljati zajedno sa „Državnim poslom“ i poznatim muzičarima.

PRVA i B 92: Ovog 31. decembra u najdužoj noći na B 92 kusaćemo „TV čorbu“ (23.45) uz voditelja Stefana Buzurovića. On je pripremio emisiju koja ima ukus smeha, sreće i lepog raspoloženja.

U susret 2017. godini Prva emituje seriju „Nemoj da zvocaš“ (22.00), prilagođenu prazničnom duhu, potom koncert „Bijelog dugmeta“ (23.00), a od ponoći nastupa Zdravko Čolić.STUDIO B: Televizija Studio B novogodišnji program započinje u 20.05, kada je na programu koncert violiniste Andrea Rijua, od 21.00 gledaćemo „Beograde, dobro veče“ u prazničnom ruhu, a od 23.55 prenos koncerta koji će se održati u Zemunu, a na kojem nastupa „Ju grupa“.
Novosti

emmezeta