Почетна / Čačak noću / Praznični maraton u Srpskom pabu
Vstss

Praznični maraton u Srpskom pabu

Srpski Pab ove praznične sezone ponudio je jedan od najkvalitetnijih klupskih programa u Srbiji, tako da će Čačani moći da užvaju u nastpima Elvisa Kurtovića, Petra Kambera, Osmog Dana…

Maraton će otvoriti Elvis Jr Kurtovich u petak 30. decembra uz best of Zabranjeno Pušenje. 1.1.2017. nastupaju DJ Petar Kamber (saksofon + tech house) i Kazoo bend (pop/rock/disco), a 2.1. St. Louis band, čiji predvodnik sin velikana Luisa izvodi jedan od najboljih klupskih nastupa sastavljen od najvećih domaćih i svetksih hitova. 3.1. je rezervisan za Rock Pantomime, gde će pabovci pokušati da objasne zadatu pesmu i osvoje piva.
Najtraženiji bend u programu Srpskog paba je Osmi Dan, pa je druženje sa njima zakazano za Božić 7. januara. (Prodigy, Rammstein, The Chemical Brothers, Metallica, Moby…). Prigram se nastavlja proslavom Srpske nove godine 13. januara uz najbolji tematski bend Vesele osamdesete i Penthouse band 14. januara.
Srpski pab je obezbedio besplatan ulaz za ceo program maratona, a rezervacije mesta se mogu ostaviti telefonom  065 451 33 41 ili kod osoblja Srpskog Paba.
30.12. ZABRANJENO PUŠENJE / Elvis Jr Kurtovich
01.01. KAZOO live + DJ Petar Kamber
02.01. ST. LOUIS BAND
03,01. RNR PANTOMIME
07.01. OSMI DAN LIVE 
13.01. VESELE OSAMDESETE
14.01. PETHOUSE BAND
emmezeta