Почетна / Vesti / Društvo / Poseban autobus od Čačka do Guče zbog velikog broja posetilaca
Panda dizajn

Poseban autobus od Čačka do Guče zbog velikog broja posetilaca

autoprevoz  Poseban autobus od Čačka do Guče zbog velikog broja posetilaca autoprevozZbog velikog broja posetilaca Dragačevskog sabora trubača, od danas između Čačka i Guče saobraća poseban autobus, rečeno je u čačanskom Saobraćajnom preduzeću „Autoprevoz“.

Na autobuskoj stanici u Čačku stalno je parkiran po jedan autobus koji na svaki sat kreće za Guču. Povratna karta košta 200 dinara i važi dok traje Sabor.

Kako je za agenciju Beta izjavio šef Autobuske stanice Vesko Nenadović, ako se dogodi da se u nekom trenutku broj putnika poveća, autobus kreće čim se napuni, a odmah stiže sledeći i tako će biti do kraja Sabora.

Sve posetioce koji u Čačak dolaze vozom iz Niša, Beograda i Vojvodine ili barskom prugom preko Požege, na stanici čekaju autobusi koji ih odmah prevoze do Guče.

Uvedene su i specijalne autobuske linije od Beograda do Guče, a autobusi polaze na svaki sat. Povratna karta košta 2.000 dinara.

Dragačevski sabor trubača završava se u nedelju, 11. avgusta, u 23 časa koncertom Gorana Bregovića. Očekuje se da u naredna tri dana u Guču stigne oko 400.000 postilaca, zbog cega su pojačane kontrole na svim prilazima Dragačevu.

Izvor: Beta

emmezeta